جسد الهه حسین‌نژاد پیدا شد | قاتل هم دستگیر شد آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان
سرخط خبرها

ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان تایید شده است | جزییات اجرای این طرح را وزیر آموزش و پرورش اعلام می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۶۰۵۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
ارزش مالکانه صندوق ذخیره فرهنگیان تایید شده است | جزییات اجرای این طرح را وزیر آموزش و پرورش اعلام می‌کند
عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان از بررسى و تایید طرح ارزش مالکانه توسط نهادهای تخصصی کشور خبر داد و گفت: ابعاد و جزییات اجرای این طرح به‌زودی از سوی وزیر آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز مهدی پندار از بررسى و تایید طرح ارزش مالکانه توسط نهاد‌های تخصصی کشور خبر داد و گفت: ابعاد و جزییات اجرای این طرح به‌زودی از سوی وزیر آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.

وی با اشاره به تاکید ویژه رییس هیات امنای صندوق ذخیره فرهنگیان بر تسریع در اجرایی‌شدن این طرح بزرگ، افزود: طرح ارزش مالکانه جزو مطالبات و خواسته‌های اصلی و دیرین فرهنگیان عضو صندوق است و طبق برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات صورت گرفته، ارزش مالکانه در قالب تخصیص سهام به ذینفعان صندوق عرضه خواهد شد.

عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به روند بررسی طرح ارزش مالکانه نزد نهاد‌های تخصصی و نظارتی کشور گفت: به منظور اجرای دقیق و بی‌نقص این طرح عظیم، وزیر محترم آموزش و پرورش، کلیات طرح را در حاشیه هیات محترم دولت مطرح کرد و مقرر شده بود نهاد‌های تخصصی جزییات اجرای طرح ارزش مالکانه را بررسی و ارزیابی کرده و نظر تخصصی و نهایی خود را اعلام کند.

پندار در همین زمینه افزود: با پیگیرى وزیر آموزش و پرورش، نظر نهاد‌های تخصصی حوزه بازار سرمایه جلب شد و بزودی جزییات طرح ارزش مالکانه و نحوه اجرای آن از سوی وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیئت امنا اعلام خواهد شد.

عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان با تاکید بر اینکه اجرای طرح ارزش مالکانه یک مطالبه ۱۲ ساله فرهنگیان عضو صندوق بوده و در راستای شفافیت عملکرد صندوق پیاده‌سازی و اجرا خواهد شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه اجرای طرح ارزش مالکانه در موضوعات اساسی کشور مداخله دارد، ضرورت داشت بعد از تایید نهایی دستگاه‌های تخصصی مسئول به مرحله اجرا برسد تا به بهترین نحو منافع و رضایت ذینفعان را تامین کند.

پندار همچنین از بررسی و اصلاح آیین‌نامه کمیته‌های تخصصی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد و با اشاره به تغییر اعضای هیئت مدیره صندوق افزود: رویکرد هیئت مدیره جدید صندوق مبتنی بر اصلاح آیین‌نامه‌ها و برخی روند‌ها و فرایند‌های صندوق است.

عضو هیئت مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان بیان کرد: کمیته‌های تخصصی موسسه در جلسات منظم مورد بازنگری قرار می‌گیرند و تاکنون کمیته سرمایه‌‍‌گذاری و حقوقی مورد بررسی قرار گرفته و اصلاحات و تغییرات مورد نظر هیئت مدیره در این کمیته‌ها در جهت منافع صندوق اعمال خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->